Synergy SKY ansetter Dan-Ove Hafstad som vår første salgssjef dedikert for Norge, Danmark og Island. Han er litt av en mann!  Les intervjuet med han her.

Hei! Hvem er du?

Hei! Jeg heter Dan-Ove og jeg har akkurat begynt å jobbe i Synergy Sky. Jeg kommer fra Tønsberg der jeg bor med min kone og to døtre. Ja, og hund…  

Jeg har bakgrunn fra Atea der jeg har jobbet med, og fått god innsikt i, forskjellige samhandlingsløsninger.

Siden du er fra Tønsberg, har du noen anbefalinger?

Dette svaret gir seg selv. Brygga i Tønsberg er der det skjer. Her kan vi velge og vrake i spisesteder og utesteder. Tønsberg har i tillegg blitt satt ordentlig på kartet med utesteder som The Sense og Foynhagen der maten er fantastisk og det er konserter i sommermånedene. Her kan man virkelig ha en helaften.

Var det utsikten i fra kontorene til Synergy SKY i Barcode som lokket eller var det noe annet!?

Det er vel ingen tvil om at utsikten og beliggenheten er ganske rå, men det var likevel ikke det som lokket meg til Synergy SKY. Det som var utslagsgivende for at jeg ville begynne i Synergy SKY er utvilsomt måten selskapet har posisjonert seg i videobransjen med både Meeting- og Analytic-serveren. Det er for mange videokunder som ikke får tatt i bruk sine samhandlingsløsninger på grunn av for høy bruketerskel. Den terskelen vil jeg fjerne. Og for å ikke snakke om Analytics-serveren. Med så mye data våre kunder produserer trenger de virkelig et verktøy som gjør de i stand til å se helheten og bruksmønster (av videokonferanse, Skype for Business og andre klienter. Red anm)

Helt alvorlig: Hva er det du skal gjøre?

Jeg skal gjøre flere ting, men mitt fokusområde er salg. Jeg ønsker å få på plass gode partnere som er påskrudd. I videojungelen er det ikke alltid like lett for sluttbrukerne å ha oversikt. Vi må knytte til oss de beste rådgiverne og sammen med partnerne hjelpe kundene å bruke video på lettest mulig måte.

Vi er stolte og glade for å ha Dan-Ove ombord og er sikker på at han vil bli en god ressurs! Ønsk han velkommen!  

 

Vemun Waksvik

Written by Vemun Waksvik

Video Veteran

Subscribe to our mailing list